Gå til hovedindholdet

Publikation

Local food, artikelsamling

Denne artikelserie er skrevet af Nadja Pass på baggrund af: Forskerseminaret om lokale fødevarer arrangeret af AU, Flakkebjerg, Region Sjælland...

Desuden trækker artiklerne på disse undersøgelser foretaget af Madkulturen:

  • Madkulturens undersøgelser af Madkvalitetsopfattelser på MAD Food Camp, september 2011
  • Madkulturens kvantitiative undersøgelse omkring danskernes madvaner udført af Epinion, efteråret 2011.
  • Madkulturens eksplorative video-undersøgelser af danskernes madkultur udført af Epinion 2011-2012.

Der indgår også pointer fra disse seminarer, konferencer og events afholdt af Madkulturen – ofte i samarbejde med mange andre aktører:

  • Seminar om Urban Gardening, forår 2012
  • Seminar om Maddannelse, forår 2012
  • Seminar om vilde fødevarer, efterår 2012
  • Madkulturens eksplorative undersøgelse af faldgruber og potentialer i de offentlige storkøkkener, efterår 2011.

Desuden indgår praktiske erfaringer og betragtninger fra Madkulturens praktiske projekter såsom FoodJam, Madtropperne, Madkamp, DM i hverdagsmad, Skolehaver og Kommunepartnerskabet.

Udover de madfaglige perspektiver, har skribenten suppleret pointerne med sine egne omfattende kultur-, symbol- og medieanalyser af tidens mere generelle tendenser samt hendes indsigter i og erfaringer med borgerinddragelse og nye fællesskaber.

MENU