Gå til hovedindholdet

Publikationer

Publikationer, viden og links

Indgangen Publikationer dækker over den viden, som Madkulturen har været med til at udarbejde, eller har benyttet til baggrundsmateriale på projekter og arbejdsområder. Her finder du rapporter, statistikker, undersøgelser, links, artikler, bøger og blogs.

Klik dig videre på det, der interesserer dig:

Læs flere publikationer under Læring

Børn&Unge

Under Børn&Unge har vi samlet viden om nyere relevant forskning, initiativer til lignende projekter, artikler, rapporter og undervisningsmaterialer. Alt sammen om børn og unges forhold til mad og måltider i en læringskontekst.


Læs flere publikationer under Fødevareuddannelser

Fødevareuddannelser

Under Fødevareuddannelser findes en lang række analyser, der går bagom de forskellige faguddannelser. Derudover ligger der også en del overblikslitteratur.


Læs mere om Publikationer under Erhverv

Erhverv

Under Erhverv ligger der bl.a. en lang række udgivelser omkring fisk og skaldyr. Rapporter, analyser og artikler, som er resultatet af nogle større projekter i Madkulturen netop om dette emne.


Læs flere publikationer under Velfærd

Velfærd

Under Velfærd findes et udvalg af litteratur om mad og måltider i offentlige køkkener. Herudover ligger der rapporter og artikler om sundhed, børn & unge og ældre borgere i Danmark.


MENU