Gå til hovedindholdet

Magasinet Madkamp

Magasinet Madkamp går bagom projektet og fortæller elevers, læreres, studerendes og underviseres historier fra Madkamp og madkundskabslokalet.

Magasinet Madkamp 2015

Magasinet Madkamp 2015 viser, hvad elever kan, når de får lov at prøve sig frem og slippe fantasien fri i madkundskabslokalet – i dette tilfælde under temaet ’Kål og madkultur’. Opskrifterne er 100 % udviklet af eleverne selv, og de er bragt her, som eleverne selv har formidlet dem i undervisningen. Billederne i magasinet er taget på finaledagen i DM i Madkundskab 2015. Du ser altså retterne, præcis som eleverne selv har anrettet dem.

Se Magasinet Madkamp fra 2015 her.

Magasinet Madkamp 2016

Magasinet Madkamp 2016 er fyldt med alt det bedste fra Madkamp gennem de sidste tre år. Her kan du læse Q&A med Tobias Hamann fra ’Den Store Bagedyst’, og høre hvad han mener om faget madkundskab og om Madkamp. Artiklen ”Madkundskab er mere end at stege en frikadelle” fortæller historien om, hvad Madkamp har betydet for faget madkundskab set fra en lektor og en lærerstuderendes perspektiv. Du kan også læse et stort interview med vinderne af DM i Madkundskab 2016.

Se Magasinet Madkamp fra 2016 her.

MENU