Gå til hovedindholdet

Kloge Fødevareindkøb

Kloge Fødevareindkøb tilbyder rådgivning til beslutningstagere, indkøbsansvarlige og køkkenansvarlige i kommuner, regioner og statslige organisationer om indkøb af økologiske og lokale fødevarer.

Formålet med rådgivningen er at understøtte omlægningen til økologi og fremme lokale fødevarer i offentlige køkkener. Rådgivningen er vederlagsfri.

Formålet med rådgivningen er at understøtte omlægningen til økologi og fremme lokale fødevarer i offentlige køkkener. Rådgivningen er vederlagsfri. 

Rådgivningen tilrettelægges således, at kommuner med igangværende økologiomstillingsprojekter prioriteres først. Dernæst ydes rådgivning til kommuner, regioner og statslige organisationer i den rækkefølge, at de står over for at skulle udarbejde fødevareudbud.

 Kloge Fødevareindkøbs rådgivningsteam tilbyder følgende:

  • Udbudjuridisk rådgivning og sparring i forbindelse med udarbejdelse af fødevareudbud med fokus på økologi og lokale fødevarer.
  • Rådgivning om udarbejdelse af kravspecifikationer med håndtering af krav om økologi og lokale fødevarer.
  • Sparring i forbindelse med udarbejdelse af sortimentslister med økologi.
  • Sparring i forbindelse med udarbejdelse af andre typer udbud.
  • Sparring om involvering af markedsaktører i udbudsprocessen.

Rådgivningen tilrettelægges, så den imødekommer behovet hos indkøbsansvarlige og beslutningstagere og kan således være af kortere eller længere varighed.

Kontakt os 
Er du interesseret i at høre mere om Kloge Fødevareindkøbs rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Hanne Seidler Jacobsen på tlf. 21 54 81 51.

Hotline

Har du brug for akut rådgivning? Vi tilbyder løbende telefonisk rådgivning efter behov og aftale, da vores erfaring er, at der ofte er behov for her-og-nu rådgivning i forbindelse med udbudsprocessen. Kontakt projektleder Hanne Seidler Jacobsen på tlf. 21 54 81 51.

MENU