Gå til hovedindholdet

Bliv frivillig på FoodJam

 
Nu kan du melde dig til at være frivillig kulinarisk vejleder på FoodJam - den største køkkenfest på Roskilde Festival.

På FoodJam laver vi mad med folk - ikke til folk, og vi bruger udelukkende friske råvarer, fisk og skaldyr. FoodJam er Madkulturens aktive folkekøkken på Roskilde Festival, hvor nysgerrige og sultne festivalgæster kan komme og lave deres egen mad sammen med andre unge kulinariske vejledere. 

Hvad betyder det at være frivillig på FoodJam?

Din primære opgave som kulinarisk vejleder på FoodJam er aktivt at vejlede gæsterne i at tilberede et lækkert måltid samt sikre godt værtskab og god stemning i teltet.

Som frivillig kulinarisk vejleder får du et festivalarmbånd og et gratis obligatorisk to dages Kulinarisk Kørekort-kursus, hvor du uddannes til kulinarisk vejleder. Det kulinariske kørekort giver dig viden om madsprog, madhåndværk og madformidling samt redskaber til, hvordan du giver glæden ved god mad videre til andre.
Har du allerede arbejdet for FoodJam og har du et Kulinarisk Kørekort, er det ikke nødvendigt at deltage i kurset igen.

Læs mere om, hvordan det er at være kulinarisk vejleder på FoodJam her.

97 % vil anbefale andre at blive kulinarisk vejleder på FoodJam

Det skal du vide

Du kan vælge imellem to weekender, hvor vi holder kulinarisk kørekort-kursus:
Den 6.-7. maj eller den 13.-14. maj 2017 i København.

Under Roskilde Festival skal du som frivillig arbejde 32 timer fordelt på fire vagter a otte timer. Der kan forekomme nattevagter i opbygningsdagene (den 22.-23. juni) og nedtagningsdagene (den 2.-3. juli).

Som frivillig på FoodJam på Roskilde Festival får du også adgang til medarbejdercamping med rolige og renlige forhold og altid mulighed for et varmt bad. 

Derudover er der lækker hjemmelavet forplejning i FoodJam-teltet i løbet af dine vagter samt mulighed for opladning af mobiltelefon.

FoodJam holder til i City Center East på Roskilde Festival og har åbent fra den 24. juni til den 1. juli 2017, kl. 10.00-22.00.

Har du spørgsmål?

Andreas Søndergaard Projektmedarbejder
MENU