Gå til hovedindholdet

Ambassadører

Food Careers har i alt seks ambassadører med forskellige drømme og historier inden for fødevareuddannelserne. Fælles for dem alle er, at de har valgt at ville arbejde med mad og fødevarer. 

Food Careers' ambassadører er unge under uddannelse eller nyuddannede på vej ind i branchen. Fælles for dem alle er, at de har valgt at træde ind i fødevarebranchen og tage en mad- og fødevareuddannelse, samt at de er virkelig passionerede omkring deres fag og kan se muligheder i deres branche.
På den måde kan ambassadørerne på ærligste vis fortælle historien om, hvorfor man som ungt menneske i dagens Danmark kan finde mening og passion med fødevarebranchen som karrierevalg.

Er du en af os?
Herunder kan du få et kort indblik i tre af ambassadørerne, men du kan finde meget mere på Food Careers egen side, hvor du også kan teste dig selv og finde ud af, om du måske er på vej mod en mad- og fødevareuddannelse.

Det er rigtig vigtigt, at jeg ikke kommer ned i en kasse og kun kan lave én ting, når jeg er færdig med min uddannelse.

Det bedste ved min læreplads er helt klart mine kollegaer, de kunder jeg har og det udvalg af kød, jeg får lov til at lege med.

Jeg elsker, når jeg kan give mine gæster en god oplevelse, de ikke havde forventet.

Opdateret 4. marts 2016

MENU