Gå til hovedindholdet

Organisationen

Sådan er vi organiseret

Madkulturen ledes dagligt af direktør Judith Kyst. Hun refererer til bestyrelsen, der er nedsat af miljø- og fødevareministeren. 

Bestyrelsen

Pr. november 2017 består bestyrelsen af følgende:

BestyrelsesmedlemmerBeskæftigelse
Fie Hansen-Hoeck (formand)Fooducer, Ejer
Anthony Aconis Fireball, Direktør
Andrew Hjuler Crichton     Erhvervs- og vækstministeriet, Erhvervsjuridisk direktør
Trine Hahnemann Hahnemanns køkken, Ejer, kogebogsforfatter mv.
Susanne Hovmand-SimonsenKnuthenlund, Ejer
Jacob B. KnudsenArla, Landedirektør
Henrik KolindRoskilde Kommune, Kommunaldirektør
Marie Louise Flach de NeergaardMiljø- og Fødevareministeriet, Kontorchef
Nelly Frees RiggelsenNaturmælk, Salgs- og marketingschef, og Sønderjyske Fristelser, Formand
Katrine Foged Thomsen Granny’s House, Ejer
Jesper Vollmer Rå, Ejer
Leif Wilson LaustenDanske Slagtermestre og FødevareDanmark, Formand

Konsortiet

Det var et ’Roskilde-Hirtshals-konsortiet’, der i 2010 bød ind på – og vandt – placeringen af Madkulturen.

Nedenstående er alle aktører i konsortiet: 

Fra Roskilde: UCR, VIFFOS, Roskilde Festival, Roskilde Kommune, Roskilde Dyrskue, Region Sjælland, FDB, Teknologisk Institut (Roskilde), Grønt Center, UCSJ, Roskilde Bibliotek, DTU-Fødevareinstituttet.

Fra Hirtshals: AAU, Teknologisk Hirtshals, Nordsøen.

Derudover er der en række ’støtter’ til konsortiet: RUC, Experimentarium, Roskilde Museum, Østdansk Turisme, Udviklingshuset Sjælland, CELF, Erhvervsskolen Nordsjælland, Selandia-ceu, Food Network, Spis Nord, Renomméet, Danish Crown.

Medarbejdere

Madkulturens medarbejdere er sammensat af mange forskellige baggrunde og ansættelsesforhold. Madkulturen har en fast stab på fuldtid samt en række projektansatte, tidsbegrænset ansatte, deltidsansatte samt udlånte medarbejdere fra regioner, styrelser, uddannelsesinstitutioner mm. Derudover har Madkulturen en håndfuld dygtige praktikanter og studentermedhjælpere.

Se listen over Madkulturens medarbejdere her. 



MENU