Gå til hovedindholdet

Organisationen

Sådan er vi organiseret

Madkulturen ledes dagligt af direktør Judith Kyst. Hun refererer til bestyrelsen, der er nedsat af miljø- og fødevareministeren

Bestyrelsen

Pr. november 2016 består bestyrelsen af følgende:

BestyrelsesmedlemVirksomhed
Fie Hansen-Hoeck (formand)Fooducer, Ejer
Flemming Paasch (næstformand) Easyfood A/S, Direktør
Henrik Kolind Roskilde Kommune, Kommunaldirektør
Lene Lange DTU, Institut for Kemiteknik, Professor
Per Krogsgaard ChristiansenMiljø- og Fødevareministeriet, Afdelingschef
Nelly Frees Riggelsen Naturmælk, Salgs- og marketingschef, og Sønderjyske Fristelser, Formand
Joachim KnudsenMcDonalds Danmark, Administrerende direktør
Leif WilsonDanske Slagtermestre og den nyligt stiftede organisation FødevareDanmark, Formand
Christian BasonDansk Design Center, Direktør
Anthony AconisFireball, Direktør
Jacob KnudsenArla, Landedirektør
Andrew Hjuler CrichtonErhvervs- og vækstministeriet, Erhvervsjuridisk direktør

Konsortiet

Det var et ’Roskilde-Hirtshals-konsortiet’, der i 2010 bød ind på – og vandt – placeringen af Madkulturen.

Nedenstående er alle aktører i konsortiet: 

Fra Roskilde: UCR, VIFFOS, Roskilde Festival, Roskilde Kommune, Roskilde Dyrskue, Region Sjælland, FDB, Teknologisk Institut (Roskilde), Grønt Center, UCSJ, Roskilde Bibliotek, DTU-Fødevareinstituttet.

Fra Hirtshals: AAU, Teknologisk Hirtshals, Nordsøen.

Derudover er der en række ’støtter’ til konsortiet: RUC, Experimentarium, Roskilde Museum, Østdansk Turisme, Udviklingshuset Sjælland, CELF, Erhvervsskolen Nordsjælland, Selandia-ceu, Food Network, Spis Nord, Renomméet, Danish Crown.

Medarbejdere

Madkulturens medarbejdere er sammensat af mange forskellige baggrunde og ansættelsesforhold. Madkulturen har en fast stab på fuldtid samt en række projektansatte, tidsbegrænset ansatte, deltidsansatte samt udlånte medarbejdere fra regioner, styrelser, uddannelsesinstitutioner mm. Derudover har Madkulturen en håndfuld dygtige praktikanter og studentermedhjælpere.

Se listen over Madkulturens medarbejdere her. 



MENU