Gå til hovedindholdet

Organisationen

Sådan er vi organiseret

Madkulturen ledes dagligt af direktør Judith Kyst. Hun refererer til bestyrelsen, der er nedsat af miljø- og fødevareministeren. 

Bestyrelsen

Pr. november 2017 består bestyrelsen af følgende:

BestyrelsesmedlemmerBeskæftigelse
Fie Hansen-Hoeck
(formand)
Fooducer, Ejer
 Jacob B. Knudsen (næstformand)Arla, Landedirektør
Andrew Hjuler Crichton     Erhvervs- og vækstministeriet, Erhvervsjuridisk direktør
Trine Hahnemann Hahnemanns køkken, Ejer, kogebogsforfatter mv.
Susanne Hovmand-SimonsenKnuthenlund, Ejer
Anthony AconisFireball, Direktør
Henrik KolindRoskilde Kommune, Kommunaldirektør
Marie Louise Flach de NeergaardMiljø- og Fødevareministeriet, Kontorchef
Nelly Frees RiggelsenNaturmælk, Salgs- og marketingschef, og Sønderjyske Fristelser, Formand
Katrine Foged Thomsen Granny’s House, Ejer
Jesper Vollmer Rå, Ejer
Leif Wilson LaustenDanske Slagtermestre og FødevareDanmark, Formand

Medarbejdere

Madkulturens medarbejdere er sammensat af mange forskellige baggrunde og ansættelsesforhold.

Madkulturen har en fast stab på fuldtid samt en række projektansatte, tidsbegrænset ansatte, deltidsansatte samt udlånte medarbejdere fra regioner, styrelser, uddannelsesinstitutioner mm.

Derudover har Madkulturen en håndfuld dygtige praktikanter og studentermedhjælpere.

Se listen over Madkulturens medarbejdere her. 



MENU