Gå til hovedindholdet
RSS

TrygFonden puster nyt liv i spejdermaden med en donation på to millioner kroner til en kæmpe køkkenskole på ’Spejdernes Lejr 2017’, hvor spejderne...

Fødevarestyrelsens måltidsmærke blev først lanceret i skoler for at sætte fokus på sund mad i skoletiden. Nu udvider Måltidsmærket for kantiner på...

Fødevarepartnerskabet, der skal realisere Fødevarefortællingen, som blev lanceret i december sidste år, søger nu medarbejdere. Madkulturen ser frem...

Danmark skal fortsat være i front som fødevarenation. Den mission skal det nyoprettede Fødevarepartnerskab stå i spidsen for. I dag fik de ny...

Fødevarepartnerskabet er et nyt offentligt-privat partnerskab, der med udgangspunkt i Fødevarefortællingen oprettes for at skabe en ny og...

Det bliver nu lettere for offentlige køkkener at få flere økologiske og lokale varer. Det gør det via Madkulturens indsats Kloge Fødevareindkøbs nye...

Projektet Madkamp har styrket madkundskabsfaget ved at give mere plads til samarbejde, innovation og elevdeltagelse. Det peger en ny undersøgelse på.

Ny Food Careers-kampagne skal tiltrække flere unge til fødevarebranchen.

Fødevarestuderende demonstrerer fødevarebranchens bredde, når de i samarbejde med Madkulturens indsats Food Careers går på scenen under CPH Food...

FoodJam på Roskilde Festival sættes på den anden ende, når køkkenchef og tidligere vinder af MasterChef Timm Vladimir kalder gæster til dysten om...

Ny rapport fra KU samler eksisterende viden om danskernes madvaner og sundhed. Rapporten inddrager tal fra Madindeks 2015.

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU