Gå til hovedindholdet
RSS

Vil du være med til at gøre en forskel for sårbare grupper gennem madprojekter? Trives du med at stå i spidsen for projekter, der både skal udvikles...

Vil du gerne have tværfaglig erfaring med projekter som involverer mad og mennesker? Vil du arbejde i en dynamisk organisation, som arbejder for at...

Mobilt madkundskabslokale, udekøkken, tur til økologisk landbrug og krydderurtehaver. Det er nogle af de projekter, som ’Madkundskabspuljen’ har givet...

Danmarks nye ’Netværk for madfestivaler’ starter op i Odense. Håbet er at styrke festivalerne med blandt andet en mobil kogeskole.

Landets ti bedste klasser er udvalgt til DM. Alle har arbejdet med årets emne: ’Konserver din Køkkenhave’ og skal nu til DM med fødevareministeren og...

Et nyt netværk skal samle madfestivaler og madevents. Netværkets flagskib bliver en mobil kogeskole, der skal ud på festivalerne og gøre danskerne...

Hver fjerde dansker spiser aftensmad alene – og mange er ensomme. Food trends interesserer os ikke, og selskabet er vigtigere end selve maden....

Vi leder efter en dygtig og dynamisk leder med gode menneskelige ledelsesegenskaber, sans

for det strategiske og med stort overblik.

I disse dage modtager alle SFO’er i Roskilde Kommune en ’madkasse’ med et ’bagekit’, anbefalinger og opskrifter, som skal inspirere til bedre...

KLUMME: Madkundskab uden råvarer er som svømning uden vand. Hvis faget skal tages seriøst, kommer vi ikke uden om at gøre madkundskab til et prøvefag.

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU