Gå til hovedindholdet
RSS

Burgerkæden McDonald’s lancerer to nye såkaldte måltidssalater. De er udviklet til det danske marked i samarbejde med Madkulturen, som arbejder for...

Madservice-Vejen har opfundet et ’vælg-selv-spisekort’ til kommunens ældre. Det er så unikt, at ti kommuner kom og så og smagte, da de mødes i...

Det pibler frem med madkulturhuse i Danmark. Denne gang er Fødevarepark Skjern Enge vært for Madkulturens landsdækkende netværk, som ser på, hvordan...

TrygFonden puster nyt liv i spejdermaden med en donation på to millioner kroner til en kæmpe køkkenskole på ’Spejdernes Lejr 2017’, hvor spejderne...

Fødevarestyrelsens måltidsmærke blev først lanceret i skoler for at sætte fokus på sund mad i skoletiden. Nu udvider Måltidsmærket for kantiner på...

Fødevarepartnerskabet, der skal realisere Fødevarefortællingen, som blev lanceret i december sidste år, søger nu medarbejdere. Madkulturen ser frem...

Danmark skal fortsat være i front som fødevarenation. Den mission skal det nyoprettede Fødevarepartnerskab stå i spidsen for. I dag fik de ny...

Fødevarepartnerskabet er et nyt offentligt-privat partnerskab, der med udgangspunkt i Fødevarefortællingen oprettes for at skabe en ny og...

Det bliver nu lettere for offentlige køkkener at få flere økologiske og lokale varer. Det gør det via Madkulturens indsats Kloge Fødevareindkøbs nye...

Projektet Madkamp har styrket madkundskabsfaget ved at give mere plads til samarbejde, innovation og elevdeltagelse. Det peger en ny undersøgelse på.

Ny Food Careers-kampagne skal tiltrække flere unge til fødevarebranchen.

Nyheds side navigering - se flere nyheder

MENU