Gå til hovedindholdet

Vil du med #FoodJam på Roskilde Festival 2016?

FoodJam søger lige nu frivillige kulinariske vejledere til dette års køkkenfest på Roskilde Festival.

Publiceret 10. marts 2016

Har du højt humør og interesse for mad, musik og formidling? 

Så vil vi gerne have dig med på teamet af kulinariske vejledere til årets FoodJam på Roskilde Festival 2016.

Klik her for at søge om at blive kulinarisk vejleder på FoodJam på Roskilde Festival 2016.

Hvad er en kulinarisk vejleder?

Din primære opgave som kulinarisk vejleder på FoodJam er aktivt at vejlede gæsterne i at tilberede et lækkert måltid samt sikre godt værtskab og god stemning.

Som frivillig kulinarisk vejleder får du et festivalarmbånd og et to-dages Kulinarisk Kørekort-kursus, hvor du uddannes til kulinarisk vejleder.
Det kulinariske kørekort giver dig viden om madsprog, madhåndværk og madformidling samt redskaber til, hvordan du giver glæden ved god mad videre til andre. 

Læs mere om, hvad det indebærer at være og blive kulinarisk vejleder her. 

Hvad er FoodJam?

Formålet med FoodJam er at puste til madmod og madglæde blandt unge. Via fællesskab og nysgerrighed skabes en glæde med sæsonens råvarer hos festivalgæsterne. På FoodJam laver vi mad med folk - ikke til folk, og vi bruger udelukkende økologiske råvarer samt frisk fisk og skaldyr.
FoodJam er altså Madkulturens aktive folkekøkken, hvor festivalgæster kan komme ind og lave en lækker ret for kun 65 kr. 

Vores mål er igen i år at få 4000 festivalgæster til at jamme med os i løbet af de otte dage, Roskilde festivalen varer.
Vi holder til i City Center East og har åbnet fra den 25. juni til den 2. juli kl. 10.00-22.00.

Det indebærer det at være frivillig på FoodJam på Roskilde Festival

Foruden at tage et Kulinarisk Kørekort (afholdes den 7.-8. maj), så skal du som frivillig arbejde 32 timer i perioden lørdag den 25. juni til lørdag den 2. juli. Derudover vil der være et par nattevagter i opbygningsdagene (23. og 24. juni) og nedtagningsdagene (3. og 4. juni). Timerne vil være fordelt på fire vagter à otte timer - to i opvarmningsdagene og to i spilledagene. Alle medarbejderne har adgang til medarbejdercamp, hvor der er mere civiliserede forhold og altid mulighed for et varmt bad.

Har du spørgsmål, så kontakt projektleder for FoodJam Vibeke Canot.

Få et indblik i, hvordan det er at være kulinarisk vejleder på FoodJam


MENU