Gå til hovedindholdet

Sved tømmermændene ud på FoodJam

ROSKILDE FESTIVAL. Danmarks største køkkenfest, Food Jam, har gratis motion hver dag fra kl. 10-12 foran teltet i East City. Indenfor kan du lave ’luksus-øko-brunch’ med hjælp fra kulinariske vejledere.

Publiceret 23. juni 2017

Der er tomt foran Food Jam teltet - lidt endnu.

FoodJam er Danmarks største køkkenfest, hvor man for 65 kr. selv tilbereder et velsmagende måltid mad med inspiration fra et hold kulinariske vejledere.

FoodJam har altid fokus på friske fisk og økologisk grønt, men i år lever FoodJam den sunde livsstil helt ud, og kombinerer mad og motion. Som noget nyt er der ”Brunch ’n’ Move” hver dag fra kl. 10 til 12 foran teltet.

Book billetter her

”Vi tilbyder at svede tømmermændene ud under hele Roskilde Festivalen. Helt gratis. Motionsaktiviteterne skifter hver dag med mulighed for at prøve alt fra akroyoga til den New Zealandske stammedans Haka,” forklarer Judith Kyst, der er direktør i Madkulturen, der sammen med SuperBrugsen, Kvickly og Änglamark står bag FoodJam 2017.

Brunch i teltet
”Vi satser på sundhed i 2017. For eksempel gør vi meget for, at man spiser 100 gram ekstra grønt og får bevæget sig i løbet af en dag. FoodJam har altid fokuseret på det grønne måltid. I år har vi fået daglig motion med i ’porteføljen’, så det er en perfekt showcase for os”, siger Pia Niemann, der er marketingdirektør i SuperBrugsen og Kvickly.

Efter motionen er der forkælelse i FoodJam teltet, hvor der er stillet an til ’luksus-øko-brunch’ fra Änglamark med masser af grønt, æg, bacon, pandekager - og inspiration til nye måder at tilberede den på.

 Program

 

Kl. 10.00 – 11.00

Kl. 11.00 – 12.00

Søndag d. 25. juni

Hulahop

Akroyoga

Mandag d. 26. juni

Akroyoga

Heat it up!

Tirsdag d. 27. juni

Haka-session

Haka-session

Onsdag d. 28. juni

Heat it up!

Akroyoga

Torsdag d. 29. juni

Hulahop

Heat it up!

Fredag d. 30. juni

Heat it up!

Akroyoga

Lørdag d. 1. juli

Hulahop

Heat it up!

 

Akroyoga kombinerer akrobatikkens power med yogaens nærvær. Det er en voksende bevægelsestrend, hvor man arbejder med balance, samarbejde, stabilitet og tillid. Du vil blive udfordret og overrasket over egne evner, og du vil helt sikkert undervejs både lære dig selv og andre bedre at kende.

Hulahop er en effektiv træningsform for hele kroppen, der tilmed er sjovt. Der vil være mulighed for at lærer tricks både af lettere og sværere grad. Fortvivl ej, hvis sidste gang du prøvede det, var i børnehaven. Vi vil tage os godt af dig. Kom og sving hofterne på en sjov og udfordrende måde!

Haka er en powerful New Zealandsk stammedans, der vækker en stærk følelse af fællesskab og sammenhold. Haka anses derudover som et værktøj, der hjælper med at overvinde personlige barrierer samt skabe selvtillid og viljestyrke. Haka er uden tvivl en bevægelsesform, man bliver nødt til at prøve!

”Heat it up!” er FoodJams helt egen bevægelsestime, specielt udviklet til Roskilde Festival. Der er fede præmier, stafetter, grin og team-spirit, så du vil 100% glemme alt om tømmermænd. Hver workshop består af to dele; én let opvarmning og én stafet, som i alt tager cirka en halv time. Vi lover, du bliver udfordret på styrke, taktik og samarbejde!


MENU