Gå til hovedindholdet

Erfaren kommunikations-konsulent til Madkulturen

Publiceret 20. februar 2018

Madkulturen søger en dygtig kommunikationskonsulent, der er skarp på projektkommunikation og kan understøtte arbejdet i at gøre Madkulturens projekter og Madkulturen mere synlig - som en vigtig aktør indenfor mad, måltids- og fødevareområdet.

Som kommunikationskonsulent er du ansvarlig for i samarbejde med projektlederne at lave kommunikationsplaner, udvikle visuel identitet til projekterne mv. Du vil arbejde tæt sammen med Madkulturens Projektafdeling, Udviklingsafdeling og Viden & Analyse. 

Du refererer til Madkulturens udviklings- og kommunikationschef.

Om dig og jobbet
Du ved, hvordan man sikrer Madkulturens mange projekter synlighed. Du er også den, der sikrer, at kommunikationsplanerne på de enkelte projekter bliver eksekveret. Du arbejder selvstændigt og får noget fra hånden.

Det falder dig naturligt at tage et selvstændigt ansvar for udviklingen af dit område. Du følger med i, hvad der sker omkring dig og kan hurtigt omsætte viden til let forståelige budskaber. Du arbejder ansvarsfuldt og professionelt. Madkulturen samarbejder med mange forskellige interessenter, både fra det private erhvervsliv, den offentlige sektor, ministerier, interesse-organisationer mv. Derfor er det vigtigt, at du ubesværet kan kommunikere på tværs af disse interessenter.

Du har en relevant uddannelse indenfor kommunikation/marketing og erfaring med kommunikationsarbejdet fra bureau eller kommer fra en kommunikations- eller marketing afdeling i en privat eller offentlig virksomhed. 

Ansøgningsfristen er den 2. april kl. 23.59.

Læs mere om stillingen lige her. 


MENU