Gå til hovedindholdet

Det nye Magasinet Madkamp er ude nu

Læs blandt andet om alt det bedste fra Madkamp de seneste tre år.

Publiceret 28. juni 2016

Magasinet Madkamp er i år fyldt med spændende interviews, flotte billeder og alt det bedste fra Madkamp gennem de sidste tre år.
Du kan blandt andet læse en Q&A med Tobias Hamann fra ’Den store bagedyst’ og hør, hvad han mener om faget madkundskab og Madkamp. Du kan også møde to madkæmpere og læse, hvorfor de kæmper for mere og bedre madkundskab, og så kan du læse det store interview med vinderne af dette års DM i Madkundskab

Hent og læs Magasinet Madkamp her. 

Stærkere madhåndværkere

Madkamp – DM i madkundskab skal styrke madkundskabsfaget, så danske grundskoleelever kan udvikle og styrke deres madhåndværk, deres fødevarebevidsthed og ikke mindst deres madglæde.
 Madkulturen tror på, at mad og måltider som læringsmiddel kan bidrage positivt til elevernes læring i den danske grundskole. Ligeledes vil et styrket madkundskabsfag kunne bidrage væsentligt til at fremme børn og unges madkultur. Derfor projektet Madkamp.

Madkamps historie

Madkamp, et projekt i Madkulturen, blev første gang gennemført på nationalt plan som et pilotprojekt i skoleåret 2012-2013, hvor projektets eksperimenterende, innovative og elevdeltagende tilgang til hjemkundskabsundervisningen, som faget hed dengang, var med til at demonstrere fagets potentiale.
På baggrund af de gode resultater fra pilotprojektet bevilligede Nordea-fonden støtte til gennemførsel af Madkamp – DM i madkundskab indtil 2016. Støtten til projektet blev forlænget tre år mere, og Madkamp fortsætter derfor indtil 2019.

Læs mere på Madkamps egen hjemmeside her: www.madkamp.nu


MENU