Gå til hovedindholdet

Madindeks 2016 lanceres på Gram Slot

 

I tredje udgave af Madindeks spørger vi danskerne, hvor de får deres råvarerne fra. Rapporten offentliggøres den 30. januar.

Det handler primært om lokale fødevarer, når Madkulturen den 30. januar præsenterer Madindeks 2016 på Gram Slot i Sønderjylland.
Madindeks er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes holdninger og syn på mad og måltider.

Ud over at få indsigt i resultaterne kan arrangementets deltagere også høre foredrag og debattere danskernes syn på lokale fødevarer.
Blandt talerne er professor Klaus Grunert fra Aarhus Universitet, som taler om ’Hvad er kvalitet, og hvem vil betale?’

Debat om lokale fødevarer

Dagens debat fokuserer på lokale fødevarer under overskriften ’Er lokale fødevarer fremtiden eller en romantisk drøm?’
Paneldeltagerne er:

  • Anders Rene Jensen, indkøbs- og marketingdirektør hos Rema 1000.
  • Karen Hækkerup, direktør i Landbrug & Fødevarer.
  • Jacob Grønlykke, medejer af Meyers-Løgismose.
  • Nelly Frees Riggelsen, salgs- og marketingchef hos Naturmælk.

På Gram Slot står Madkulturens analyseafdeling står til rådighed for spørgsmål om tal og konklusioner fra Madindeks.
Arrangementet er kun for særligt inviterede.

Du kan se de tidligere Madindeks målinger her.

MENU