Gå til hovedindholdet

Madindeks 2015

Madindeks 2015 undersøger danskernes mad- og måltidspraksis med kompetencer til madlavning, aftensmaden og idealer for måltidet som tema. 

Du kan læse mere om de forskellige emner af Madindeks 2015 nedenfor. 
Du kan også hente hele Madindeks 2015-rapporten her.

Danskernes aftensmad

Hvilke retter er populære til aftensmad, er der forskel på weekend og hverdag, og hvad indeholder danskernes retter? Få svarene her.

Sådan laver danskerne mad

Er aftensmaden hjemmelavet, hvem laver mad, har vi børnene med i køkkenet, og laver vi mad sammen? Få svarene her.

Danskernes madlavningsevner

Har danskerne både 'hårde' og 'bløde' madlavningskompetencer, og hvad betyder det? Få svarene her.

Rammer for måltiderne

Hvordan er rammerne for danskernes måltider, hvor spiser vi henne - og med hvem? Spiser vi alene? Få svarene her.

Idealer om det gode måltid

Hvilke idealer har vi om det gode aftensmåltid? Hvad er 'det gode måltid'? Få svarene her.

Metoden bag Madindeks 2015

Læs mere om hvordan Madindeks 2015 er blevet til. 


MENU