Gå til hovedindholdet

Madindeks 2014

Madindeks 2014 var første gang Madkulturen lavede Madindens og undersøgte danskernes mad- og måltidspraksis på denne måde. 

Madindeks 2014 er pejlemærker for, hvordan det står til mad dansk madkultur indenfor madlavning, fællesskab og det sociale omkring måltidet samt i familier med børn i skolealderen.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige dele af Madindeks 2014. 
Du kan også hente hele Madindeks 2014-rapporten her.

Det gode måltid

 Hvor meget betyder smagen for danskerne? Få tal om mad med Madindeks. 

Børn og unge

Madindeks tegner et opmuntrende billede af de 8-15-åriges madaktiviteter.

Måltider og det sociale fællesskab

Er danskerne stadig sammen om maden? Madindeks forsøger at give et svar.  

Økonomi og kvalitet

Madindeks illustrerer danskernes betalingsvillighed og forhold til pris og kvalitet. 

Kompetencer

Ved danskerne, hvordan man tilbereder et blødkogt æg? Få tal på dette og meget mere her. 

Metoden bag Madindeks 2014

Læs mere om Madindeks 2014 og det statistiske materiale bag.  


MENU