Gå til hovedindholdet

Madindeks

Hvorfor Madindeks?

Madindeks er Madkulturens årlige måling af tendenser i danskernes madkultur.
Men hvorfor måle på madkulturen i Danmark? Læs mere om det her.

Grundlaget for Madindeks

Læs her om, hvordan Madindeks er blevet til, hvilke data, metoder og eksperter der har været med til at skabe Madindeks m.m.

2015

Danskernes aftensmad

Hvilke retter er populære til aftensmad, er der forskel på weekend og hverdag, og hvad indeholder danskernes retter? Få svarene her.

Sådan laver danskerne mad

Er aftensmaden hjemmelavet, hvem laver mad, har vi børnene med i køkkenet, og laver vi mad sammen? Få svarene her.

Danskernes madlavningsevner

Har danskerne både 'hårde' og 'bløde' madlavningskompetencer, og hvad betyder det? Få svarene her.

Rammer for måltiderne

Hvordan er rammerne for danskernes måltider, hvor spiser vi henne - og med hvem? Spiser vi alene? Få svarene her.

Idealer om det gode måltid

Hvilke idealer har vi om det gode aftensmåltid? Hvad er 'det gode måltid'? Få svarene her.

2014

Det gode måltid

 Hvor meget betyder smagen for danskerne? Få tal om mad med Madindeks. 

Børn og unge

Madindeks tegner et opmuntrende billede af de 8-15-åriges madaktiviteter.

Måltider og det sociale fællesskab

Er danskerne stadig sammen om maden? Madindeks forsøger at give et svar.  

Økonomi og kvalitet

Madindeks illustrerer danskernes betalingsvillighed og forhold til pris og kvalitet. 

Kompetencer

Ved danskerne, hvordan man tilbereder et blødkogt æg? Få tal på dette og meget mere her. 

MENU