Gå til hovedindholdet

Projekter

Fødevarefortællingen

En fælles fortælling for den danske fødevareklynge skal styrke eksporten og derved danne grundlag for nye arbejdspladser i fødevaresektoren. 

Godt købmandskab på fødevareområdet

Klæder kommunerne på til at agere som effektive og kvalitetsbevidste fødevareindkøbere.  

Kloge Fødevareindkøb

Kloge Fødevareindkøb tilbyder rådgivning om økologi og lokale fødevarer til beslutningstagere, indkøbsansvarlige og køkkenansvarlige i kommuner, regioner og statslige organisationer.

Projektet Kulinarisk Kørekort

Kulinarisk kørekort til detailhandlen

Kulinarisk Kørekort er et kursustilbud, som har til formål at give et nyt og anderledes syn på mad og måltider gennem formidling og pædagogisk arbejde.

Projektet Smagsoplevelser

Smagsoplevelser

Projektet skal udvikle og afprøve koncepter til smagsoplevelser, ture, temapakker eller lignende sammen med aktører.

Projektet Skaldyr fra Nordjylland

Skaldyr fra Nordjylland

Danskerne spiser skaldyr mindre end én gang om måneden.

Projektet SpisVel

SpisVel

Et bredere udbud samt større tilgængelighed af nøglehulsmærkede, velsmagende fast-food retter i den hverdagsprægede udespisning.

MENU