Gå til hovedindholdet

Almennyttige projekter

I tæt samarbejde med partnere udvikler og gennemfører Madkulturen almennyttige projekter, der bidrager til vores vision om bedre mad til alle.

Vi gennemfører almennyttige projekter inden for tre indsatsområder:

-Vi giver børn og unge mod på at udfolde sig i køkkenet
-Vi giver madtalenter mod på at uddanne sig til en karriere i fødevarebranchen
-Vi giver det offentlige mod på at udvikle bedre mad- og måltidsløsninger

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil vide mere, så kontakt:
Susan Jested Gilbert, udviklingskonsulent
susan@madkulturen.dk
T: 60 89 82 98

Se nogle eksempler på vores projekter her: 

Efterskolernes køkkentjans

Efterskolernes køkkentjans skal give unge evner og lyst til at tage vare på mad, måltider, sig selv og hinanden.

Madtropperne 2017

På Madtropperne lærte 2.000 spejdere tricks til bedre lejrmad – og begejstringen var overvældende.

FoodJam med Ungdommens Røde Kors

Madkulturen og Ungdommens Røde Kors afprøver sammen FoodJam i en kontekst, hvor madglæden også kommer udsatte børn og unge til gavn.

Food Maker

Food Maker er et treårigt udviklingsprojekt i Aarhus kommune, hvor unge i fællesskab kan udvikle og afprøve deres kulinariske evner.


MENU